Urmareste-ne pe Facebook

1.Puteti folosi motorul de cautare, fie puteti intra direct in categoria din care face parte produsul.

2. Odata CE ATI GASIT produsul dorit , apasati BUTONUL COMANDA

Puteti continua cumparaturile, apasand butonul CONTINUA CUMPARARE daca nu doriti sa continuati apasati TRIMITE COMANDA

3. Introduceti datele de contact cerute in formular, cele marcate cu * (steluta) sunt obligatorii, daca doriti factura pe firma va rugam sa completati si campurile destinate Persoanei Juridice, dupa care apasati TRIMITE CEREREA

4. Verificati adresa de facturare precum si adresa de expediere (daca doriti alta adresa apasati pe schimba adresa destinatiei) dupa care apasati URMATORUL

5. Alegeti o modalitate de expediere din cele aflate in lista (Posta romana sau Curierat rapid) apoi apasati URMATORUL

6. Selectati o modalitate de plata ( Ordin de plata sau Plata la livrare) si apasati URMATORUL

7. Apasati CONFIRMA COMANDA

Odata COMANDA EFECTUATA,VETI FI CONTACTAT in cel mai scurt timp de catre un consultant, pentru finalizarea si confirmarea comenzii.

Colecţia CALEB oferă o selecţie amplă de produse din toate categoriile: mese cu scaune asortate, mobila birou, mobila living, mobila dormitor, saltele, mobila tineret.
invităm vizitaţi site-ul nostru, relaxaţi pentru un moment şi bucuraţi de acel farmec specific unui călduros „bun venit acasă”.
Capacitatea noastră de a ne adapta la nevoile clientului ne ajută ne menţinem preţurile scăzute, pătrând în acelaşi timp o calitate superioară.
Noi înţelegem necesitatea de a oferi cele mai bune produse şi de a menţine standardul calitativ al acestora în vederea satisfacerii nevoilor cumpărătorilor.
Sperăm fiţi cu adevărat fascinaţi şi impresionaţi de Colecţia Caleb cu toată fumuseţea şi eleganţa pe care vi le punem la dispoziţie, cu preţurile şi serviciile cu care dorim atragem pentru a mai veni odată şi încă odată.
 

Mobila Birou | Mobila Tineret | Mobila living | Mobila dormitor | Saltele