Urmareste-ne pe Facebook

Cos cumparaturi

VirtueMart
Cosul DVS. este gol

Produse

1 899 Ron
1 726 Ron
Salvati: 173 Ron
999 Ron


14 000 Ron
12 000 Ron
Salvati: 2 000 Ron
5 299 Ron
5 200 Ron
Salvati: 99 Ron
Asistenta online

Simona
Easy download music file for free at Free Song Downloads
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Model B-Living TokyoModel B-Set Kevin

Model B-Set Andora
mareste imaginea


Model B-Set Andora

Pret/buc (piece): 5 299 Ron
5 200 Ron
Salvati: 99 Ron

Pune o intrebare despre acest produs

Set canapele realizat din piele ecologica ideal pentru un living spatios.Modelul este compus din trei piese si anume: canapea 3 locuri extensibila, canapea 2 locuri extensibila si fotoliu cu functia relax.Se poate comanda si pe alte culori..Colecţia CALEB oferă o selecţie amplă de produse din toate categoriile: mese cu scaune asortate, mobila birou, mobila living, mobila dormitor, saltele, mobila tineret.
invităm vizitaţi site-ul nostru, relaxaţi pentru un moment şi bucuraţi de acel farmec specific unui călduros „bun venit acasă”.
Capacitatea noastră de a ne adapta la nevoile clientului ne ajută ne menţinem preţurile scăzute, pătrând în acelaşi timp o calitate superioară.
Noi înţelegem necesitatea de a oferi cele mai bune produse şi de a menţine standardul calitativ al acestora în vederea satisfacerii nevoilor cumpărătorilor.
Sperăm fiţi cu adevărat fascinaţi şi impresionaţi de Colecţia Caleb cu toată fumuseţea şi eleganţa pe care vi le punem la dispoziţie, cu preţurile şi serviciile cu care dorim atragem pentru a mai veni odată şi încă odată.
 

Mobila Birou | Mobila Tineret | Mobila living | Mobila dormitor | Saltele