Urmareste-ne pe Facebook

Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Model M-Dormtior MilanoModel M-Sufragerie Romantica

Model M-Dulap Milas
mareste imaginea


Model M-Dulap Milas

Pret/buc (piece): 3 491 Ron

Pune o intrebare despre acest produs

Dulapul Milas se poate achizitiona si fara celelalte componente din modelul dormitorului, dar si in varianta de dormitor complet.Pentru detalii  va rugam sa ne contactati.Este disponibil doar pe comanda.Colecţia CALEB oferă o selecţie amplă de produse din toate categoriile: mese cu scaune asortate, mobila birou, mobila living, mobila dormitor, saltele, mobila tineret.
invităm vizitaţi site-ul nostru, relaxaţi pentru un moment şi bucuraţi de acel farmec specific unui călduros „bun venit acasă”.
Capacitatea noastră de a ne adapta la nevoile clientului ne ajută ne menţinem preţurile scăzute, pătrând în acelaşi timp o calitate superioară.
Noi înţelegem necesitatea de a oferi cele mai bune produse şi de a menţine standardul calitativ al acestora în vederea satisfacerii nevoilor cumpărătorilor.
Sperăm fiţi cu adevărat fascinaţi şi impresionaţi de Colecţia Caleb cu toată fumuseţea şi eleganţa pe care vi le punem la dispoziţie, cu preţurile şi serviciile cu care dorim atragem pentru a mai veni odată şi încă odată.
 

Mobila Birou | Mobila Tineret | Mobila living | Mobila dormitor | Saltele