Urmareste-ne pe Facebook

Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Model G - 9350Model G-9000

Model G- Masa 3140
mareste imaginea


Model G- Masa 3140

Pret/buc (piece): 10 698 Ron
10 188 Ron
Salvati: 510 Ron

Pune o intrebare despre acest produs

Dining-ul 3140 este realizat din lemn masiv, cu sculptura, si este compus din: bufet, masa rotunda cu 4 scaune.

Dimensiuni:

-bufet: L 132 x H 226 x l 46 cm

-masa rotunda: ø 137, H 76 cm

Numarul de scaune se poate comanda in functie de preferintele d-voastra.Colecţia CALEB oferă o selecţie amplă de produse din toate categoriile: mese cu scaune asortate, mobila birou, mobila living, mobila dormitor, saltele, mobila tineret.
invităm vizitaţi site-ul nostru, relaxaţi pentru un moment şi bucuraţi de acel farmec specific unui călduros „bun venit acasă”.
Capacitatea noastră de a ne adapta la nevoile clientului ne ajută ne menţinem preţurile scăzute, pătrând în acelaşi timp o calitate superioară.
Noi înţelegem necesitatea de a oferi cele mai bune produse şi de a menţine standardul calitativ al acestora în vederea satisfacerii nevoilor cumpărătorilor.
Sperăm fiţi cu adevărat fascinaţi şi impresionaţi de Colecţia Caleb cu toată fumuseţea şi eleganţa pe care vi le punem la dispoziţie, cu preţurile şi serviciile cu care dorim atragem pentru a mai veni odată şi încă odată.
 

Mobila Birou | Mobila Tineret | Mobila living | Mobila dormitor | Saltele