Urmareste-ne pe Facebook

Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
ModelB-Set AmaliaSaltea Basel cu latex

Saltea Bahama Nova
mareste imaginea


Saltea Bahama Nova

Pret/buc (piece): 2 599 Ron

Pune o intrebare despre acest produs

Descriere produs:

Husa: material tesut 100% vascoz, matlasat cu tesatura PES cu o grosime marita

Tehnologia cusaturilor husei:cusaturi de colt

Miez:plasa de arcur, cu 5 zone de portanta

Densitate arcuri: 528 buc/m²

Inaltime saltea: 22 cm

Pentru persoane care prefera un loc de dormit mai rigid, cu duritate medie, chiar pana la o greutate corporala mai mare.Stratul capitonat ales afecteaza duritatea suprafetei de dormit.

Dimensiuni standard:90x200, 140x200, 160x200, 180x200.

Acest tip se saltea se poate comanda pe orice dimensiune, iar pentru aceasta nu ezitati sa ne contactati.

Pretul este pentru salteaua cu dimensiune de 160x200.Colecţia CALEB oferă o selecţie amplă de produse din toate categoriile: mese cu scaune asortate, mobila birou, mobila living, mobila dormitor, saltele, mobila tineret.
invităm vizitaţi site-ul nostru, relaxaţi pentru un moment şi bucuraţi de acel farmec specific unui călduros „bun venit acasă”.
Capacitatea noastră de a ne adapta la nevoile clientului ne ajută ne menţinem preţurile scăzute, pătrând în acelaşi timp o calitate superioară.
Noi înţelegem necesitatea de a oferi cele mai bune produse şi de a menţine standardul calitativ al acestora în vederea satisfacerii nevoilor cumpărătorilor.
Sperăm fiţi cu adevărat fascinaţi şi impresionaţi de Colecţia Caleb cu toată fumuseţea şi eleganţa pe care vi le punem la dispoziţie, cu preţurile şi serviciile cu care dorim atragem pentru a mai veni odată şi încă odată.
 

Mobila Birou | Mobila Tineret | Mobila living | Mobila dormitor | Saltele