Urmareste-ne pe Facebook

Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Saltea Bahama NovaSaltea Davos cu spuma de masaj

Saltea Basel cu latex
mareste imaginea


Saltea Basel cu latex

Pret/buc (piece): 2 599 Ron

Pune o intrebare despre acest produs

Descriere produs:

Husa: material impetit 100% vascoz, matlasat cu tesatura PES cu o grosime mai mare, cu continut de fibra de bambus, cu suprafata din vascoza, cu mai multe straturi.

Miez:  combinatie simetrica din spuma rece cu 7 zone de portanta.

 

Strat de capitonare la alegere:

-spuma cu efect de masaj;

-spuma vasco-elastica;

-latex

 

Inaltime saltea:  22 cmColecţia CALEB oferă o selecţie amplă de produse din toate categoriile: mese cu scaune asortate, mobila birou, mobila living, mobila dormitor, saltele, mobila tineret.
invităm vizitaţi site-ul nostru, relaxaţi pentru un moment şi bucuraţi de acel farmec specific unui călduros „bun venit acasă”.
Capacitatea noastră de a ne adapta la nevoile clientului ne ajută ne menţinem preţurile scăzute, pătrând în acelaşi timp o calitate superioară.
Noi înţelegem necesitatea de a oferi cele mai bune produse şi de a menţine standardul calitativ al acestora în vederea satisfacerii nevoilor cumpărătorilor.
Sperăm fiţi cu adevărat fascinaţi şi impresionaţi de Colecţia Caleb cu toată fumuseţea şi eleganţa pe care vi le punem la dispoziţie, cu preţurile şi serviciile cu care dorim atragem pentru a mai veni odată şi încă odată.
 

Mobila Birou | Mobila Tineret | Mobila living | Mobila dormitor | Saltele