Urmareste-ne pe Facebook

Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Saltea Davos cu spuma de masajSaltea super ortopedica 160/200

Saltea lux ortopedica 160/200
mareste imaginea


Saltea lux ortopedica 160/200

Pret/buc (piece): 429 Ron

Pune o intrebare despre acest produs

Acest model de saltea are o inaltime de 21 cm, suprafata exterioara este matlasata complet, are cate doi butoni de aerisire pe fiecare laterala si in plus este dotata cu manere pentru o mai buna manipulare a saltelei.

Are la baza arcuri de tip Bonell fabricate din otel carbon de 2.2 mm.Acest pat de arcuri este acoperit cu un strat de pasla dura, peste aceasta se agauga vatelina , T.N.T, poliuretan.

Salteaua dipsune de o fata de vara si una de iarna.Aceasta saltea este fabricata pentru imbunatatirea somnului si a sanatatii dumneavoastra si beneficiaza de o garantie de 2 ani.

Pe langa dimensiunile standard disponibile, va putem oferi si saltele ortopedice pe dimensiunea dorita de dumneavoastra.Sunati acum pentru a va comunica pretul  saltelelor ortopedice la comanda.Colecţia CALEB oferă o selecţie amplă de produse din toate categoriile: mese cu scaune asortate, mobila birou, mobila living, mobila dormitor, saltele, mobila tineret.
invităm vizitaţi site-ul nostru, relaxaţi pentru un moment şi bucuraţi de acel farmec specific unui călduros „bun venit acasă”.
Capacitatea noastră de a ne adapta la nevoile clientului ne ajută ne menţinem preţurile scăzute, pătrând în acelaşi timp o calitate superioară.
Noi înţelegem necesitatea de a oferi cele mai bune produse şi de a menţine standardul calitativ al acestora în vederea satisfacerii nevoilor cumpărătorilor.
Sperăm fiţi cu adevărat fascinaţi şi impresionaţi de Colecţia Caleb cu toată fumuseţea şi eleganţa pe care vi le punem la dispoziţie, cu preţurile şi serviciile cu care dorim atragem pentru a mai veni odată şi încă odată.
 

Mobila Birou | Mobila Tineret | Mobila living | Mobila dormitor | Saltele