Urmareste-ne pe Facebook

Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Saltea lux ortopedica 160/200

Saltea super ortopedica 160/200
mareste imaginea


Saltea super ortopedica 160/200

Pret/buc (piece): 649 Ron

Pune o intrebare despre acest produs

Saltelele super ortopedie sunt destinate persoanelor ce doresc un suport ferm (tare), dar in acelasi timp comod datorita sistemului de matlasaj.

Structura interna este realizata pe arcuri de tip Bonell (sarma otel carbon tratata electric pentru a impiedica deformarile) interconectate.

Salteaua are o inaltime de 26 cm ceea ce ii permite sa fie folosita pe orice tip de pat (clasic sau modern) .Colecţia CALEB oferă o selecţie amplă de produse din toate categoriile: mese cu scaune asortate, mobila birou, mobila living, mobila dormitor, saltele, mobila tineret.
invităm vizitaţi site-ul nostru, relaxaţi pentru un moment şi bucuraţi de acel farmec specific unui călduros „bun venit acasă”.
Capacitatea noastră de a ne adapta la nevoile clientului ne ajută ne menţinem preţurile scăzute, pătrând în acelaşi timp o calitate superioară.
Noi înţelegem necesitatea de a oferi cele mai bune produse şi de a menţine standardul calitativ al acestora în vederea satisfacerii nevoilor cumpărătorilor.
Sperăm fiţi cu adevărat fascinaţi şi impresionaţi de Colecţia Caleb cu toată fumuseţea şi eleganţa pe care vi le punem la dispoziţie, cu preţurile şi serviciile cu care dorim atragem pentru a mai veni odată şi încă odată.
 

Mobila Birou | Mobila Tineret | Mobila living | Mobila dormitor | Saltele