calebcollection.ro

Canapea Bianca

2.890 lei

Canapea extensibilă cu 3 locuri Bianca, clasică – pentru cele mai sofisticate gusturi

Gama de canapele extensibile este una variata și iți prezintă numeroase posibilități, însă un model de canapea extensibilă cu un design spectaculos și o funcționalitate aparte este chiar acesta. Daca vrei ceva de-a dreptul util și care să-ţi satisfacă toate cerințele, alege o canapea extensibilă cu 3 locuri Bianca, clasică.

Potrivită pentru încăperile elegante, stilurile clasice sau vintage, acest exemplar cu 3 locuri este exact ce ai nevoie. Design-ul este unul clasic, prin care orice încăpere va prinde un aer elegant, calm și primitor. Brațele canapelei frumos lucrate și formele scoase în relief, fac din acest produs unul deosebit. Indiferent de camera în care vine amplasată, de acum momentele tale de liniște vor fi cu totul altfel.

Modelul este prevăzut și cu o ladă de depozitare de dimensiuni generoase. Astfel, poți depozita lenjeria de pat sau accesoriile pentru întreținut mobila. Salteaua realizată din multiple straturi de spuma poliuretanică și arcuri iți vor oferi tot confortul necesar. Totodată, modelul de canapea extensibila se poate transforma foarte rapid într-un pat încăpător.

Alege modelul care te reprezintă din gama de canapele extensibile cu 3 locuri  si bucură-te de confort la un alt nivel.

 

Specificații:

Dimensiuni Lungime: 238 cm / Adâncime: 94 cm / Înălțime: 87 cm
Dimensiune pat Dimensiuni saltea in mod extins: 125 x 195 cm
Construcție Schelet metalic
Material Stofa

Preț:  2890 lei

Shopping Cart