calebcollection.ro

Canapea Sehrazat

3.190 lei

Canapea extensibilă cu 3 locuri Sehrazat, lux – pentru un decor de poveste chiar la tine în sufragerie.

Surprinde-i pe toți cu acest tip de canapea extensibila de lux  pe care să o amplasezi chiar in livingul tău. Acest model de canapea cu 3 locuri extensibilă este potrivită pe un stil clasic, elegant. Ambientul clasic este bine punctat de modelul brațelor.  Acestea, împreună cu pernele pe stil turcesc emană un aer oriental în sufrageria sau livingul dumneavoastră. Astfel, oricine îţi trece pragul va fi impresionat de atmosfera caldă, primitoare, dar și de aspectul încăperi încă de la primii pași.

Modelul, pe cât este de aspectuos, pe atât este de folositor. Cu 3 locuri, dispune de o lada de depozitare extrem de generoasă, iar la nevoie, această canapea extensibilă cu ladă se poate transforma într-un pat foarte spațios. Confortul canapelei atât în poziția strânsă, cât și în poziția extinsă este asigurat de un pat din spumă high density. Modelul uniformizează suprafața de dormit și sporește gradul de confort. Structura canapelei este foarte solidă şi bine finisată.

Amplasează modelul într-un cadru mai amplu, astfel încât să o completezi cu unul sau două modele de fotolii extensibile. Poți încheia totul cu o măsuță de cafea delicată care reușește să pună în evidentă restul elementelor ce o înconjoară. Dacă ești pe cale să iți renovezi ori să obții locuința mult dorită şi nu știi de unde să începi, pe site-ul nostru găsești o gamă largă de produse. Începe prin a-ţi decora livingul cu o canapea extensibilă şi dă tonul în încăpere cu un stil de-a dreptul special.

 

Specificații

Construcție Schelet Lemn Fag + Metal
Extensibilă DA
Dimensiune Lungime 242 cm, Adâncime: 94 Cm, Înălțime 91 Cm.
Material Stofa

Preț  3190 lei

Shopping Cart