calebcollection.ro

,

Dormitor Lisabona

Cu un design impresionant, clasic, dar extrem de elegant, DORMITORUL MATRIMONIAL LISABONA, vopsit complet în culoarea albă și cu detalii aurii de efect încrustate de-a lungul lemnului, ce reușesc să sporească efectul decorativ, este o alegere inspirată dacă vă doriți un mobilier care să vă dea senzația de deschidere, spațiu, prospețime și grandoare.

Produsul pe care vi-l recomandăm este format din:
1 x Comodă cu dimensiuni de 60 x 117 x 41 cm (lățime x înălțime x adâncime);
1 x Comodă cu oglindă – 115 x 163 x 41 cm (lățime x înălțime x adâncime);
1 x Dulap – 260 x 220 x 68 cm (lățime x înălțime x adâncime);
1 x Pat – 207 x 142 x 206 cm (lățime x înălțime x adâncime);
1 x Oglindă – 50 x 162 x 41 cm (lățime x înălțime x adâncime);
2 x Noptieră – 60 x 55 x 41 cm (lățime x înălțime x adâncime);
1 x Banchetă – 164 x 38 x 52 cm (lățime x înălțime x adâncime);

Oferindu-vă numeroase spații de depozitare, DORMITORUL MATRIMONIAL LISABONA vă va ajuta să vă depozitați obiectele de îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și alte articole vestimentare sau casnice, într-o manieră organizată și practică. Dulapul extrem de încăpător va pune la dispoziție diverse secțiuni de depozitare, atât pentru articolele vestimentare ce se regasesc pe umerașe (rochii, sacouri, geci, paltoane) cât și pentru cutiile cu încălțăminte, lenjerii de pat, pături sau orice considerați necesar de a depozita în spațiul încăpător pe care îl aveți la îndemână.

Cele două noptiere pot fi amplasate cu succes la capetele patului, conferindu-vă posibilitatea de a avea la îndemână obiectele de care aveți nevoie în vecinătatea dumneavoastră, precum cartea preferată, telefonul, telecomanda, lampa la care apelați când doriți să sporiți senzația de intimitate și alte mici obiecte utilizate în mod frecvent.

Bancheta oferă un plus de confort și eleganță, oferindu-vă soluții comode pentru situațiile în care doriți să efectuați activități de scurtă durată precum probarea unor perechi de pantofi, efectuarea unui apel telefonic sau chiar depozitarea cuverturii, pernelor sau a altor obiecte decorative aflate pe patul dumneavoastră în timpul zilei.

Este extrem de important ca spațiul dumneavoastră intim să vă ofere o atmosferă plăcută, caldă, relaxantă, deoarece acolo va începe și se va finaliza ziua dumneavoastră și acest aspect va contribui la modul în care se va desfașura restul activității dumneavoastră.

DORMITORUL MATRIMONIAL LISABONA vă pune la dispoziție și o multitudine de soluții când vine vorba de oglinzi, oferindu-vă posibilitatea de a vă admira vestimentația înainte de a pleca de acasă.

De asemenea, comoda cu oglindă poate fi utilizată ca spațiu dedicat activităților cosmetice și de înfrumusețare, ceea ce transformă această piesă de mobilier într-una extrem de agreată de către partea feminină a familiei.

Este ușor de întreținut și curățat, praful de pe suprafața de lemn se îndepărtează cu o cârpă uscată și moale. Eventualele pete de pe suprafețele de sticlă se îndepărtează cu o cârpă moale și cu detergent specific pentru suprafețele de sticlă. În cazul tapițeriei, puteți apela cu încredere la produsele pe care le utilizați în mod frecvent pentru curațarea suprafețelor textile.

Patul are suport metalic cu placa de pal, iar salteaua nu este inclusă în preț. Pentru acest pat aveți nevoie de o saltea cu dimensiunile de 180 x 200 cm (lățime x lungime).

DORMITORUL MATRIMONIAL LISABONA are o greutate de 550 kg și pentru asigurarea unui transport sigur și o depozitare lipsită de incidente, va fi livrat neasamblat. Produsul necesită montaj.

Se asigură transportul până la intrarea în imobil!

* Salteaua nu este inclusa in preț

Shopping Cart